top of page

DE REÜNIE

Op 4 juni 2022 stond Unsound Mind na meer dan twee jaar weer op het podium. En dat was nodig!

Niet alleen hebben veel sectoren (waaronder de cultuursector) flinke financiële klappen gehad, maar onze mentale gezondheid heeft het ook erg zwaar te verduren gehad. In het eerste jaar van de coronapandemie steeg wereldwijd het aantal psychische klachten met een schokkende 25% (bron: WHO). Dat juist de geestelijke gezondheidszorg ten tijde van de coronapandemie ontoegankelijker was dan ooit, maakt de hele situatie nog triester.
 
We gingen verder waar wij geëindigd waren. Onze missie is onveranderd: het taboe op psychische problemen doorbreken en dit onderwerp bespreekbaar maken. In een intieme huiskamersetting mét live-band werden zowel oude als nieuwe nummers ten gehore gebracht die verbonden worden door de persoonlijke verhalen van de deelnemers. Daarmee werd deze voorstelling persoonlijker dan ooit.
 
Geniet na van opnames die in de loop van de tijd gedeeld zullen worden op onze sociale media kanalen en laat je verrassen door de prachtige musicalnummers binnen het thema. Laat je ontroeren door de persoonlijke en confronterende verhalen. Laat je bewust worden van de realiteit waar velen van ons mee te maken hebben.

Kon je niet bij het concert aanwezig zijn? Doneren kan nog steeds! Ga naar onze Donaties pagina voor meer informatie.

bottom of page